Produsul Nu A Putut Fi Găsit.

Set Complet Lenjerie de Pat King Size

Seturile de lenjerie king size

Setul de lenjerie este unul dintre preferatele produse textile pentru dormitor. Setul de lenjerie este format din fete de perna ,cearceaf si husa de pilota, ofera utilizatorului diferite optiuni. Este posibil sa gasiti seturi de lenjerie potrivite,diferite modele si culori precum si diferite tesaturi. İn functie de dimensiuni ,exista seturi de lenjerie potrivite pentru fiecare tip de pat.

Utilizatorii pot alege dintr-o multitudine de modele si culori in functie de nevoi si dorinte.

Ce este setul de lenjerie king size?

Atunci cand cumperi un set de lenejerie ,marimea setului este foarte importanta. Desi dimensiunile sunt standard , pot varia in fuctie de tipul de tesatura si de cota de intindere.din acest motiv trebuie confirmata conformitatea produselor cu dimensiunile patului ce urmeaza a fi utilizat. Un set de lenjerie prea mare poate afecta in mod negativ decorarea dormitorului tau, de aceea clientii trebuie sa fie atenti atunci cand aleg. Permeabilitatea tesaturii utilizate este foarte importanta pentru un somn sanatos.

İnstructiuni de ingrijire a seturilor de lenjerie king size

Utilizarea corecta este foarte importanta pentru durata de viata a seturilor de lenjerie .

Urmand recomandarile corecte de utilizare,veti minimiza posibilitatile de micsorare si decolorare.

 -frecventa de spalare variaza pentru fiecare set de lenjerie. o persoana care transpira mult poate spala lenjeria de pat foarte des. Se recomanda spalarea lenjeriei o data pe saptamana. “baterea” pernelor si pilotelor de asemenea promoveaza un mediu de somn sanatos.

-este foarte important sa spalati seturile de lenjerie in conformitate cu instructiunile de spalare. Temperatura de spalare a husei de pilota variaza in functie de structura tesaturii.

Lenjeria mai delicata,cum ar fi satinul, trebuie spalata la o temperatura mai scazuta, in plus produsele trebuiesc spalate pe dos pentru a le pastra culoarea.

-lenjeria de pat cu diferite structuri de tesatura trebuie spalata separat.

Dimensiunile lenjeriilor de pat king size

Dimensiunile lenjeriilor sunt aranjate conform dimensiunilor standard de pat si prezentate clientilor. Sunt produse pentru paturi cu dimensiuni mai mari. İn general husa de pilota a acestor seturi este de 240*220 cm sau 260*220cm. verificarea dimensiunilor trebuie facuta inainte de a cumpara setul de lenjerie king size. Cupurile proaspat casatorite care au preferat sa cumpere paturi mari acasa pot alege de asemenea seturile de lenjerie king size.

Preturile seturilor de lenjerie king size

Gasiti seturi de lenjerie de pat pentru fiecare buget. Preturile variaza in functie de marime, model, materialul folosit si tipul de impletire. Preturile seturilor de lenjerie king size brodate, care sunt utilizate frecvent in zestre sunt mai scumpe decat modelele simple. Poti alege orice lenjerie de pat doresti de la English Home si poti testa calitatea produselor.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: RO