Produsul Nu A Putut Fi Găsit.

 

 
Fata de Pernă 

Creează un Spațiu Elegant cu Fete de Pernă din Mătase și Satin - Modele Croșetate disponibile

Fetele de pernă sunt disponibile în o gamă largă de dimensiuni și modele. Transformă-ți dormitorul într-un loc elegant și sofisticat, alege dimensiunile cat si  prețurile fetelor de pernă 40x40, 70x70 și 50x70.

Fetele de pernă din mătase și satin pot aduce confortul și luxul necesar pentru a crea un loc de vis autentic. Dormitorul este un loc ideal pentru relaxare și intimitate. Pentru an aduce o notă de rafinament și eleganță în dormitorul tău, descoperă colecția noastră largă de fete de pernă, care include modele croșetate în diferite dimensiuni și materiale.

Numeroase dimensiuni pentru cerințele tale

Fete de pernă de 40x40 cm: Ideal pentru a adăuga un accent elegant fotoliului sau canapelei.

Fete de pernă cu dimensiuni 70x70: Ideal pentru a adăuga stil și confort patului sau canapelei.

Fete de pernă de 50x70 cm: o opțiune flexibilă care funcționează cu majoritatea pernelor standard.

Elegant și rafinat datorită modelelor croșetate:  Variatea de modele croșetate vă permite să adăugați o notă boemă sau vintage dormitorului dvs.

Costurile pentru fetele de pernă: Găsesti cea mai bună opțiune pentru bugetul tău examinând prețurile pentru fetele de pernă din mătase, satin sau modele croșetate.

Calitate Garantată: Toate fetele de pernă din colecția noastră sunt realizate din materiale de înaltă calitate, astfel încât să fie rezistente și de durată.

 Pentru a adăuga un plus de stil și eleganță în dormitorul tău, alege rafinamentul și luxul fetei de pernă din mătase și satin sau bucură-te de farmecul modelelor croșetate. Colecția noastră de fete de pernă are o gamă largă de dimensiuni, cum ar fi fete de pernă de 40x40, 70x70 și 50x70, astfel încât să puteți crea un loc de vis în care să vă relaxați și să vă odihniți în fiecare noapte.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: RO