Produsul Nu A Putut Fi Găsit.

Prosoape de Baie

Prosop de Baie

Prosoapele de baie sunt unul dintre cele mai frecvent utilizate produse textile de baie și, deși multe dintre ele arată la fel, diferențele lor apar de obicei după prima utilizare sau prima spălare. Uscarea pielii cu prosoape moi după o baie este visul tuturor. Din acest motiv, este foarte important să alegeți prosoape de baie de înaltă calitate. Prosoapele de baie cu tesatura care intareste affet cateva spalari si pot chiar irita pielea inseamna ca atat banii, cat si calitatea pe care ti-o imaginezi in casa ta vor cadea in apa. Atunci când alegeți un prosop de baie, este recomandat să acordați atenție calității țesăturii acestuia, care ar trebui să fie întotdeauna igienică, chiar dacă o spălați frecvent.   

Prosoapele de baie sunt prosoape cu absorbție ridicată și structură moale, care sunt în general produse pentru a fi utilizate după un duș. Seturile de prosoape de baie au două părți, un prosop de corp și un prosop pentru cap. Este vândut în principal sub forma acestor prosoape de baie din două piese. Pentru a nu irita pielea și a absorbi bine apa după duș, este necesar să alegeți țesături cu absorbție ridicată a apei. 

Atunci când alegeți un prosop de baie, ar trebui să acordați mai întâi atenție la ceea ce va fi folosit pentru. De exemplu, deși modelele de prosoape de baie de in au un aspect foarte elegant, este posibil ca acestea să nu fie suficient de eficiente atunci când doriți să vă uscați corpul. Prin urmare, atunci când alegeți seturi de prosoape de baie, ar trebui să luați în considerare calitatea țesăturii prosopului și utilizarea dvs. 

Atunci când cumpărați un prosop, ar trebui să acordați o atenție deosebită grămezii prosopului. Faptul că firele de pe prosop stau în poziție verticală ca iarba înseamnă că este țesută într-un mod de calitate. În acest caz, puteți cumpăra cu ușurință acel prosop. Dacă firele de pe prosop arată ca și cum ar fi presate, este posibil ca prosopul să nu-ți dea moliciunea pe care o cauți foarte bine și poate chiar să înceapă să se întărească după prima utilizare. Dacă sunteți sensibil la moliciune, ar trebui să acordați o atenție deosebită acestui lucru.   

Cum să spălați prosopul de baie?   

● Înainte de a arunca toate prosoapele în mașina de spălat, ar trebui să le sortați după culoare. Dacă nu aranjați în acest fel, prosoapele de culoare închisă pot da culoare prosoapelor albe sau de culoare deschisă și pot decolora culoarea originală a prosopului.   

● Deși spălarea lucrurilor la temperaturi ridicate dă senzația că se asigură mai multă igienă, este totuși necesar să nu spălați prosoapele la temperaturi foarte calde. Deoarece prosoapele care sunt spălate constant la temperaturi ridicate le vor scurta durata de viață a produsului. Pe cât posibil, trebuie să aveți grijă să îl spălați în conformitate cu instrucțiunile de temperatură de pe etichetă. 

● Apa de la rețea conține de obicei mult calcar, ceea ce face ca prosoapele să se întărească. Pentru a preveni acest lucru, puteți adăuga o cantitate mică de oțet chiar înainte de a începe spălarea și puteți minimiza efectul apei de la rețea.   

● Prosoapele trebuie să fie moi și să mirosească bine pentru a vă face să vă simțiți bine. De aceea, puteți adăuga balsam de rufe cu un parfum care vă place la mașina dvs. imediat după prespălare. Acest lucru va oferi, de asemenea, prosoapelor tale o atingere foarte moale. 

● Uscarea prosoapelor într-un uscător nu este atât de dăunătoare pe cât se credea. Dimpotrivă, puteți usca prosoapele proaspăt spălate în uscător pentru a le face mult mai moi. Cu toate acestea, dacă nu aveți uscător, ar trebui să le agățați imediat după spălare.   

 

Daca esti in cautarea unui prosop de baie stilat si confortabil pe care sa-l folosesti in baia ta sau cand mergi la baia turceasca, poti alege cu usurinta produsele de calitate care se potrivesc cel mai bine gustului tau dintre gama variata de produse English Home. La English Home, vă puteți satisface nevoile și așteptările cu prosoape frumoase și accesibile; Puteți satisface cu ușurință nevoile casei dvs. și ale celor dragi, cum ar fi prosoape pentru față, prosoape de mână, prosoape pentru picioare, accesorii pentru baie și baie. 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: RO