Produsul Nu A Putut Fi Găsit.

Set Complet Lenjerie de Pat Dublă

Set cuvertură dublu de pilota

Asternuturile de pat sunt printre produsele textile esentiale ale dormitoarelor si ofera atat confort cat si un aspect elegant . Seturile cu caracteristici diferite apeleaza la diverse asteptari si stiluri. Cu asternuturi de inalta calitate este mult mai usor sa ai un somn placut si confortabil. Deoarece nu este posibil sa spalati frecvent paturile, pernele si pilotele este necesar sa folisti huse de protectie. Asternuturile de pat English Home promit atat elegsnta si confort cat si protectie si igiena.

Modele de asternuturi de pat colorate

Seturile de pat fac parte din diferite colectii si sunt fabricate dupa nevoile utilizatorului.Toate piesele din set pot avea aceeasi culoare si model precum si o armonie eleganta de culori si imprimeuri.

Seturi de lenjerie duble cu pilota reflecta stilul dvs

Colectiile monocrom sunt preferate in specil de cei care adopta un stil simplu. Asternuturile de pat albe sunt printre cele mai preferate pentru paturile duble. In plus puteti alege si seturi cu doua fete. Husele de pilota cu doua fete pot avea imagini simple sau colorate. In plus seturile de lenjerie din guipura, cuverturile cu detalii din fir si seturile brodate ii atrag si pe cei care vor sa creeze un stil diferit.

Cum ar trebui sa fie seturile de lenjerie ?

Seturile de lenjerie sunt din bumbac 100% preferate de clientii English Home datorita texturii netede si moale si rezistentei la transpiratie. Seturile de lenjerie din satin combina confortul cu un aspect stilizat.Trebuie sa tineti cont de dimensiuni cand alegeti un set de lenjerie, cearceafurile ies din marginile patului chiar si la miscari usoare, este invers proportional cu confortul. Cearceafurile cu elastic contribuie semnificativ la prevenirea unor astfel de probleme.

Sfaturi si recomandari

- seturile de lenjerie pot ramane ca noi pentru o perioada mai lunga de timp daca le utilizam si curatam corespunzator .

- pentru utilizarea masinii de spalat trebuie sa respectati temperatura si timpul inscrise pe eticheta.

- se pot calca si usca in uscator la o temperatura medie

Care sunt dimensiunile asternuturilor de pat?

Setul de lenjerie dublu include: un cearceaf de par, doua fete de perna si o husa de pilota.

Este important atunci cand achizitionezi un set de lenjerie sa fie potrivit dimensiunilor patului, deoarece acestea difera. Seturile de lenjerii sunt produse de obicei la dimensiuni de 200*220cm , cearceafurile cu dimensiunile de 240*260cm si fetele de perna cu dimensiunile 50*70cm , lenjeriile supradimensionate au dimensiunile de 240*220cm. Pretul difera in fuctie de dimemsiuni. English Home ofera produse textile la preturi accesibile care se remarca prin calitate si durabilitate si care vor da culoare dormitorului tau.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: RO