POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Politica de confidențialitate

Ultima revizuire la 14.05.2020

Introducere

Noi, cei de la English Home SRL („noi”, „noi” sau „Compania”) vă respectăm confidențialitatea și ne angajăm să protejăm confidențialitatea clienților noștri.

Această Politică de confidențialitate subliniază practicile noastre cu privire la colectarea, utilizarea și păstrarea informațiilor dumneavoastră.

Vă încurajăm să citiți cu atenție Politica de confidențialitate și să o utilizați pentru a lua decizii informate. 

În această politică de confidențialitate veți citi despre: 

  • Ce tip de informații colectăm
  • Cum colectăm informațiile dvs
  • Cum folosim informațiile pe care le colectăm
  • Drepturile Clientilor 
  • Cât timp păstrăm informațiile pe care le colectăm
  • Cum vă protejăm informațiile
  • Cu cine împărtășim informațiile și în ce scop 
  • Cum să ne contactați.
  • Ce tip de informații colectăm. Cum colectăm informații  

Colectăm informații referitoare la clienți, persoane fizice identificate sau identificabile, și anume informații care pot identifica o persoană („Informații personale”). Colectăm informații personale pe care ni le furnizați în mod voluntar atunci când vă înscrieți în formularul de solicitare de informații și consimțământ într-unul dintre magazinele noastre. Informațiile personale pe care le colectăm includ informații care sunt transmise direct de dvs.: numele complet, numărul de telefon mobil, adresa de e-mail, data nașterii.

Cum folosim informațiile pe care  le colectăm 

Folosim și partajăm informațiile personale în modurile descrise în această Politică de confidențialitate. 

Colectăm informațiile dvs. deoarece am dori să vă trimitem buletine informative/alerte de informații despre produsele și campaniile noastre.

Cu cine împărtășim informațiile pe care le colectăm („Destinatari”)

Nu închiriem, vindem și nu partajăm informațiile dumneavoastră personale cu terțe părți, cu excepția celor descrise în această Politică de confidențialitate. Informațiile personale vor fi dezvăluite unei terțe părți numai în măsura în care este necesar pentru scopul specific, așa cum este stipulat în această Politică de confidențialitate și, în acest caz, solicităm terței părți relevante să fie de acord să proceseze și să securizeze astfel de informații în conformitate cu confidențialitatea noastră. Politica și legea aplicabilă.

Informațiile dumneavoastră pot fi partajate cu compania noastră afiliată din Turcia (EHM MAGAZACILIK SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI). De asemenea, este posibil să vă împărtășim datele cu alte companii afiliate sau partenere, dar numai în scopurile specificate aici și numai sub rezerva acordurilor de confidențialitate și confidențialitate a datelor, prin care acestea își vor asuma obligații ferme în ceea ce privește confidențialitatea și protecția confidențialității datelor, în conformitate cu prevederile legislația aplicabilă, cum ar fi furnizorii de servicii IT, furnizorii de servicii de marketing, alți furnizori de servicii similare.

Informațiile dumneavoastră pot fi furnizate, în baza unei obligații legale în acest sens, Poliției, Procuraturii, Judecătoriei sau oricărei alte autorități care poate avea dreptul legal să solicite și să primească astfel de informații, cu respectarea strictă a prevederilor legale aplicabile. 

Nu folosim informațiile pe care le furnizați pentru a lua decizii automate individuale care ar putea avea efecte juridice asupra dumneavoastră.

Transferul de date în afara SEE 

După cum este specificat mai sus, informațiile dumneavoastră pot fi partajate cu EHM MAGAZACILIK SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, care este o companie situată în afara Spațiului Economic European (SEE) și, prin urmare, în afara domeniului de aplicabilitate a reglementărilor UE în ceea ce privește protecția confidențialității datelor, dar numai în scopurile specificate aici și numai sub rezerva acordurilor de confidențialitate și confidențialitate a datelor, prin care își vor asuma obligații ferme în ceea ce privește confidențialitatea și protecția confidențialității datelor.

Drepturile clienților Ai dreptul să: 

a. Primiți confirmarea dacă informațiile personale care vă privesc sunt sau nu procesate și accesați informațiile dvs. personale stocate, împreună cu informații suplimentare.

b. Solicitați rectificarea informațiilor dumneavoastră personale care se află în controlul nostru.

c. Solicitați ștergerea informațiilor dumneavoastră personale. 

d. Să vă opuneți procesării informațiilor personale de către noi. 

e. Solicitați restricționarea procesării informațiilor dumneavoastră personale de către noi.

f. Solicitarea de a nu face obiectul unor decizii automate individuale, inclusiv profilare.

g. Depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere.

Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul pe care ni-l acordați cu privire la informațiile dumneavoastră personale, în orice moment. Puteți face acest lucru scriindu-ne la adresa indicată mai jos sau făcând clic pe linkul de dezabonare de la sfârșitul acestei Politici.

Aceste drepturi pot fi exercitate cu bună-credință, în conformitate cu legislația aplicabilă. 

Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile menționate anterior, sau să primiți mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la: SC English Home SRL, București, Bd. Timișoara, nr. 26, sector 6, zona comerciala nr. G20, Plaza România

Cât timp păstrăm informațiile dvs.?

Păstrăm informațiile dumneavoastră timp de 7 (șapte) ani după ce ni le furnizați, cu excepția cazului în care există o cerință legală de a le păstra pentru o perioadă mai lungă sau dacă nu ne solicitați în mod expres să vă ștergem informațiile. 

Cum vă protejăm informațiile? 

Avem mare grijă în implementarea și menținerea securității informațiilor dumneavoastră. Adoptăm proceduri și politici tehnice și legale pentru a asigura siguranța informațiilor clienților noștri și pentru a preveni utilizarea neautorizată a oricăror astfel de informații și solicităm oricărei terțe părți să respecte măsuri similare de securitate, în conformitate cu această Politică de confidențialitate. Deși luăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile, nu putem fi responsabili pentru actele celor care obțin acces neautorizat sau abuzează de serviciile noastre și nu oferim nicio garanție, expresă, implicită sau în alt mod, că suntem în măsură să împiedicăm un astfel de acces.

Actualizări sau modificări ale Politicii de confidențialitate

Putem revizui această Politică de confidențialitate din când în când, la discreția noastră, iar cea mai recentă versiune va fi postată pe site-ul nostru web (după cum se reflectă în titlul „Ultima revizuită”). Vă încurajăm să revizuiți această Politică de confidențialitate în mod regulat pentru orice modificări. 

Cum să ne contactați

Dacă aveți întrebări generale despre informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră și despre modul în care le folosim, vă rugăm să ne contactați la: SC English Home SRL, București, Bd. Timișoara, nr. 26, sector 6, zona comerciala nr. G20, Plaza România

Informații despre noi:

English Home SRL

Adresa: Bucuresti, Bd. Timisoara, nr. 26, sector 6, zona comerciala nr. G20, Plaza RomaniaCUI: 33259975J40/6839/10.06.2014

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: RO