POLITICA DE RETUR

Pentru a efectua un retur, trebuie să accesați linkul https://www.englishhome.ro/. Intrați în secțiunea "Contul meu" - "Comenzile mele" și accesați comanda pe care doriți să o returnați, apoi faceți clic pe "Detalii" - "Returnare simplă". Completați informațiile solicitate* și apoi faceți clic pe "Salvează și continuă".

*Completați câmpurile obligatorii cu datele dumneavoastră în secțiunea de retur. Introduceți numele, prenumele și numărul de cont bancar pentru retur.

Returnarea produselor se face prin predarea comenzii de către dumneavoastră curierului. Împreună cu comanda, în același colet, ați primit și un formular de retur. Este obligatoriu să completați acest formular în totalitate și să îl trimiteți împreună cu produsele pe care doriți să le returnați.

FORMULAR DE RETUR

Pentru a beneficia de retur gratuit, condiția este să duci coletul la un sediu CARGUS și ca acesta să se încadreze în dimensiunile solicitate de către compania de curierat (să nu depășească 15 kg și dimensiunea de 40 x 37 x 60 cm).

Vă rugăm să urmați pașii din link-ul de mai jos pentru retur:

Cargus Returneaza Coletul Cargus Point Location

Dacă returul este făcut prin compania de curierat și primiți o dovadă de ridicare, vă rugăm să o păstrați.

Returul nu este gratuit dacă solicitați curierului să vină la adresa dumneavoastră sau dacă depășește dimensiunile și greutatea standard, și veți achita costurile aferente expedierii. Din motive de igienă, NU SE ACCEPTĂ RETURUL MASTILOR!

Odată ajuns în depozitul nostru, produsul din coletul dumneavoastră va fi verificat. Articolele nu trebuie să fie deteriorate, murdărite, spălate, modificate, iar etichetele să nu lipsească.

După ce produsele sunt verificate, contravaloarea va fi virată în contul dumneavoastră în termen de 14 zile lucrătoare de la solicitarea returului. Dacă comanda a fost achitată cu cardul, restituirea banilor va fi efectuată în același cont din care a fost efectuată plata. Pentru comanda efectuată prin plată numerar la livrare, restituirea banilor se va face în contul dumneavoastră bancar după solicitarea acesteia în scris și comunicarea unui IBAN valid la [email protected] sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0739 919 634.


Adresa de Retur: KLG Europe Logistics SRL / Romania Autostrada Bucuresti – Pitesti, km. 23 Str. Industriilor nr. 9 Bolintin Deal, Giurgiu
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: RO