TERMENI SI CONDITII

1. ASPECTE GENERALE

Următorii termeni și condiții se aplică tuturor comenzilor plasate de client (denumit în continuare „tu”) cu English Home SRL, denumita în continuare „EHR”, „noua” sau „noi”, pe site-ul web English Home, pe site-ul web pentru mobil, sau pe o aplicație mobilă sau prin telefon (denumită în comun „englishhome.com.ro”).

Folosind englishhome.ro și / sau plasând o comandă, sunteți de acord să fiți obligați de termenii și condițiile prezentate aici („Termenii”). Vă rugăm să vă asigurați că ați citit și înțeles Termenii înainte de a efectua comanda.

Doar persoanele de 18 ani sau mai mari, care nu sunt sub tutelă și nu acționează în numele unei societati, cu o adresă de livrare în România pot plasa o comandă.

Includerea oricăror produse sau servicii pe site-ul englishhome.ro la un moment dat nu implică sau nu garantează că aceste produse sau servicii vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a renunta la orice produs în orice moment.

Ne rezervăm dreptul de a modifica acesti Termeni din când în când fără o notificare prealabilă. Versiunea Termenilor care se vor aplica la comanda dvs. va fi cea de pe englishhome.ro de la momentul plasării comenzii.

EHR dorește să ofere cea mai bună experiență online posibilă. Pentru a face acest lucru este necesar să ne asigurăm că serviciile noastre funcționează ceas. Înțelegeți și sunteți de acord să nu (i) postați, transmiteți, redistribuiți, încărcați sau promovați orice comunicare sau conținut care ar putea dăuna sau afecta negativ afacerea, produsele sau serviciile noastre; (ii) acționați într-o manieră sau să utilizați orice dispozitiv care restricționează, afectează, interferează sau împiedică orice alt utilizator să utilizeze sau să se bucure de site-ul englishhome.ro sau care are impact asupra securității site-ului sau (iii) utilizați orice dispozitiv sau să încercați să folosiți orice motor, software, unealtă, agent, script sau alt dispozitiv sau mecanism (inclusiv fără limitare spiders, bots, crawler, avatare sau agenți inteligenți) pentru a naviga sau a căuta pe site sau pentru a copia conținut de pe site. Ne rezervăm dreptul de a bloca imediat accesul la site și de a închide contul oricărui utilizator care încalcă această prevedere sau orice altă prevedere din acești termeni și condiții.

2. PRETURI SI COSTURI DE LIVRARE

Prețurile afișate pe site-ul englishhome.ro includ taxa pe valoarea adăugată legală, dar nu includ o taxă de livrare.

Taxa de livrare pentru fiecare comandă va fi aceeași, indiferent de mărimea sau greutatea comenzii dvs. Costul pentru fiecare metodă de livrare este clar indicat în timpul procesului de check-out. Taxa noastră de livrare standard este de ... ... Dacă nu putem livra comanda în întregime și trebuie să efectuăm mai multe livrări, nu va fi percepută o taxă suplimentară pentru livrările ulterioare. Prețurile din magazin, catalog și online pot varia.

3. PLASAREA COMENZII/INCHEIEREA CONTRACTULUI

Opțiunile de comandă sunt disponibile prin intermediul site-ului englishhome.ro sau telefonic. Vă rugăm să vizitați secțiunea noastră pentru clienți pentru mai multe informații.

După ce ați plasat comanda, dacă ne-ați furnizat adresa dvs. de e-mail, veți primi o confirmare prin e-mail. Dacă, din orice motiv, nu putem îndeplini comanda dvs., vă vom anunța cât mai curând. Dacă am primit deja plata pentru o astfel de comandă, vom încerca să rambursăm suma aplicabilă folosind aceeași metodă folosită pentru efectuarea plății. Dacă, din orice motiv, sunt necesare aranjamente alternative, un reprezentant EHR vă va contacta pentru a stabili restituirea.

4. LIVRAREA

EHR actioneaza cu maxima diligenta în acceptarea și procesarea comenzilor și se va strădui să livreze comanda dvs. la o adresă din România, în conformitate cu opțiunea de livrare selectată. Din păcate nu livrăm în nicio altă țară.

EHR încearcă să expedieze comenzi în cel mai rapid timp posibil și în ordinea în care sunt plasate. Avem scopul de a face livrarea în termen de 3 până la 5 zile de la confirmarea unei comenzi, dacă nu s-a convenit altfel. Deși ne propunem să livrăm în intervalul de timp comunicat, livrarea poate dura mai mult din cauza evenimentelor neașteptate. În cazul puțin probabil in care termenul de livrare depășește 30 de zile, puteți anula comanda.

Înainte de a plasa comanda, veți fi informați despre datele de livrare preconizate. După ce ați plasat comanda, dacă ne-ați furnizat adresa dvs. de e-mail, veți primi o confirmare prin e-mail cu datele de livrare preconizate.

Dacă comanda dvs. nu ajunge până la data programată, vă rugăm să contactați Serviciul Clienți.

5. RENUNTAREA LA COMANDA

Puteți anula sau returna comanda de la data plasării comenzii si până la implinirea a 28 de zile de la primirea articolelor comandate. Dacă ați fost taxat pentru articole, veți primi o rambursare care va include costurile standard de livrare ale EHR. Dacă alegeți să păstrați anumite articole și să anulați doar parțial comanda, costul de livrare nu va fi rambursat.

Dacă doriți să anulați sau să returnați comanda, vă rugăm să ne furnizați o notificare în scris, fie prin poștă, de preferință folosind formularul de retur preimprimat în coletul dvs., fie trimitând un e-mail la Serviciul Clienți EHR și să ne returnați articolele, așa cum este prevăzut în secțiunea 6 (Returnări) de mai jos în termenul de 28 de zile stabilit în secțiunea 5.1 de mai sus. Vom oferi o rambursare utilizand, pe cat este posibil, aceeași metodă folosită pentru efectuarea plății (sau, dacă articolele nu au fost încă plătite, soldul contului dvs. va reflecta returnarea articolelor) cât mai curând posibil și cel târziu în termen de 14 zile de la primirea notificării dvs. de anulare, cu condiția să primim articolele. O altă metodă de plată poate fi utilizată pentru restituire, cu condiția să va dați acordul cu privire la o astfel de modificare; în orice caz, acest lucru nu va genera nicio taxă suplimentară.

Dacă articolul pe care l-ați primit este defect, vă rugăm să anunțați prompt EHR și să returnați articolul în conformitate cu secțiunea 6 (Returnări) de mai jos. EHR va oferi, pentru orice produse considerate defecte, o rambursare completă. Dispozițiile prezentate aici nu limitează niciun drept legal aplicabil.

6. RETURNARI

EHR garantează rambursarea completă a articolelor returnate în conformitate cu secțiunea 5 (Renuntarea la comanda), cu condiția ca toate articolele să fie returnate în aceeași condiție ca în momentul în care le-ați primit. Acest lucru înseamnă că articolele nu ar fi trebuit să fie deteriorate, murdare, spălate, modificate sau uzate (altfel decât prin probarea articolului) și că orice marcă sau etichetă ar trebui să fie intactă.

Toate coletele noastre conțin un formular de retur preimprimat pe care îl puteți folosi dacă decideți să returnați orice articol.

7. METODE DE PLATA

Puteți plăti pentru produsele dvs. în diverse moduri, așa cum este stabilit mai jos.

Plata inainte sau la momentul livrarii

Card de credit sau card de debit

Puteți introduce detaliile de plată la momentul plasării comenzii folosind un card de credit sau de debit valid (VISA sau Mastercard). Suma aplicabilă va fi imediat rezervată pe cardul dvs., dar nu va fi debitat până la expedierea mărfurilor. EHR își rezervă dreptul de a verifica valabilitatea cardului de credit sau de debit, a statutului său de credit în raport cu valoarea comenzii și dacă datele adresei cumpărătorului sunt corecte. Este posibil să refuzăm comenzi în funcție de rezultatul acestor verificări.

Cash

Puteți alege să plătiți integral sau parțial o comandă plasată pe site-ul nostru, în numerar, la livrare.

Altele Veți primi factură prevazuta de lege în e-mail-ul de confirmare a expedierii.

8. RASPUNDEREA NOASTRA

Nimic din acești Termeni nu exclude sau limitează răspunderea EHR pentru orice problemă pentru care ar fi ilegal pentru noi să ne limităm sau să ne excludem răspunderea.

EHR acceptă răspunderea pentru moarte sau vătămare corporală cauzată de neglijența noastră sau a angajaților și agenților noștri. Nu căutăm să excludem răspunderea pentru reprezentări false de către noi sau angajații sau agenții noștri. Dacă încălcăm acești Termeni, vom fi răspunzători numai pentru pierderile care sunt o consecință rezonabil previzibilă a unei astfel de încălcări.

EHR nu este responsabil pentru pierderile indirecte care sunt un efect secundar al pierderii sau daunelor principale, de exemplu pierderea profiturilor sau pierderea oportunității; sau pentru nelivrarea mărfurilor sau pentru îndeplinirea oricăreia dintre celelalte obligații prevazute in acesti Termeni, în cazul în care o astfel de neindeplinire se datorează unui eveniment care este în afara controlului nostru rezonabil, care include, dar nu se limitează la incendii, inundații, furtună, revolte, perturbări civile , război, accident nuclear și activitate teroristă.

Răspunderea noastră maximă față de dvs. pentru orice pierdere sau pagubă apărută în legătură cu comanda dvs. pe englishhome.ro se va limita la prețul total al comenzii dvs.

Dacă aveți o problemă cu un produs pe care l-ați cumpărat de la EHR online și nu ați putut soluționa plângerea cu EHR, atunci puteți trimite reclamația dvs. pe platforma online de soluționare a litigiilor din UE („platforma ODR”).

Platforma ODR oferă consumatorilor și comercianților din UE posibilitatea de a încerca să ajungă la o soluționare extrajudiciară pentru reclamațiile care apar în urma cumpărăturilor online. Acest punct de intrare unic este conceput pentru a fi un site web interactiv și prietenos, disponibil în toate limbile oficiale ale UE și gratuit. Folosind platforma ODR, consumatorul și comerciantul pot găsi un organism de soluționare a litigiilor și apoi pot trece prin procesul de găsire a unei soluții la reclamația consumatorului. Platforma ODR este disponibilă aici: http://ec.europa.eu/odr.

9. CULORI SI MASURI

Facem toate eforturile rezonabile pentru a afișa cu exactitate atributele produselor noastre, inclusiv compoziția și culorile. Culoarea pe care o vedeți va depinde de computerul dvs. și nu vă putem garanta că computerul dvs. va afișa cu exactitate astfel de culori.

Măsurile unui articol oferit spre vanzare pe englishhome.ro sunt doar valori aproximative pentru a vă oferi o mai bună înțelegere a modelului sau a acelui articol specific și nu o garanție certă a măsurătorilor efective ale articolului pe care îl primiți. Măsurătorile finale ale unui articol pot varia în funcție de materialul utilizat în producția sa.

10. GARANTII

Dacă există defecte în mărfurile achiziționate, EHR respectă toate reglementările legale privind garanțiile. Dacă aveți o reclamație cu privire la defecțiuni materiale sau de producție evidente ale mărfurilor pe care le-am furnizat, inclusiv daune produse în tranzit, vă rugăm să ne informați returnându-ne mărfurile fără întârziere, folosind formularul de retur preimprimat.

11. ATRIBUIRI

EHR își rezervă dreptul de a atribui sau de a promite terților orice cerere de plată care a apărut în legătură cu livrarea de bunuri.

12. CONFLICTE

Dacă orice parte din acești termeni este respinsă sau considerată ca fiind lipsita de efecte de către orice instanță sau autoritate de reglementare, ceilalți termeni vor continua să se aplice.

13. PROPRIETATEA DREPTURILOR INTELECTUALE

Toate drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi mărcile comerciale și drepturile de autor de pe englishhome.ro, rămân la English Home SRL și la succesorii legali sau la licențiatorii acesteia. Orice utilizare a site-ului englishhome.ro sau conținutul acestuia, inclusiv copierea sau stocarea unui astfel de conținut în întregime sau parțial, în afară de propria utilizare personală, non-comercială, este interzisă fără permisiunea EHR.

14. DATELE DE IDENTIFICARE ALE SOCIETATII

English Home SRL

Bucuresti, Blvd. Timisoara, nr. 26, sector 6, spatiul comercial nr. G20, Plaza Romania

J40/6839/10.06.2014, CUI RO33259975

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: RO