Produsul Nu A Putut Fi Găsit.

Vază 

Dacă ți-ai finalizat într-o mare măsură decorarea casei și în prezent ești în proces de completare a deficiențelor tale cu produse precum mărunțișuri, flori artificiale, perne, vaze, vaze cu design minunat te pot inspira. Puteți folosi vaze dacă doriți să umpleți diferite zone din camerele dvs., să vă decorați mesele sau să creați un alt mediu în decorul biroului dvs. Modelele de vaze, care sunt folosite pentru a sublinia sau a decora o anumită zonă din spațiile de locuit, oferă un aspect extrem de stilat atunci când sunt combinate cu decorul general.   

 

Cum să folosiți vaza pentru decorarea casei?  

Printre tendintele de decor din ultima perioada se folosesc modele decorative mari si late in locul modelelor mici din trecut. Oferind un aspect atrăgător, aceste modele creează un spațiu de splendoare izbitor în sălile mari cu culorile și splendoarea lor. Important in decor este pozitionarea armonioasa a unui model care domina armonia generala a culorilor pardoselii si a mediului inconjurator.   

Vazele de sticla sunt printre cele mai preferate modele in spatii mici. Aceste modele de vaze, care sunt folosite de mulți ani, nu obosesc privirea în spații mici prin structura lor
transparentă și simplă, deoarece cer o viață mai minimalistă. Iubitorii de vaze au început recent să folosească diferite modele ca accesorii decorative în dormitoarele lor. Se poate folosi mai ales prin plasarea lumânărilor mari în vaze ceramice cu gură largă. Așa că poți reînvia atmosfera romantică din casa ta seara. Vazele de cristal cu design elegant și vazele bleu blanc în albastru și alb sunt modele populare. Dacă vrei să oferi un cadou atemporal celor dragi,
poți alege și aceste soiuri. Poti decora chiar si cele mai deosebite colturi ale casei persoanei la care tii cu un set dublu sau triplu in functie de marimea modelului pe care il alegi. 

 

Cum să curățați o vază de cristal?  

Vazele de cristal, care atrag mereu atentia prin aspectul lor magnific si apreciat, necesita ingrijire si curatare. Asemenea modele de vaze mari, care pot fi zgâriate și sparte cu ușurință, nu sunt, de asemenea, potrivite pentru spălarea în mașina de spălat vase. Curățarea acestuia cu o cârpă este, de asemenea, o pierdere serioasă de timp, deoarece fiecare dintre pliurile sale trebuie curățată. Prin urmare, cea mai
eficientă metodă de curățare a modelelor de cristal delicate și fragile este utilizarea unui recipient umplut cu apă. Cele mai eficiente metode de curățare a vazelor de cristal sunt: 

● Se adauga putina cantitate de inalbitor intr-un vas mare si vaza de cristal se lasa 30 de minute. Dacă doriți, îl puteți lăsa timp de 1-2 ore. Utilizarea diferiților detergenți chimici, alții decât înălbitorul, poate zgâria vaza. De aceea, mai multă
înălbitor lichid este cel mai eficient și mai sigur mod. 

● Dacă nu doriți să utilizați înălbitor, vă puteți curăța și vaza de cristal adăugând 1/3 de oțet într-un recipient adânc potrivit pentru dimensiunea acestuia. După ce oțetul se usucă, nu creează zgârieturi și nu lasă urme. Oțetul oferă, de asemenea, un plus de strălucire și netezime. 

● O alta metoda de curatare a vazelor de cristal este folosirea apei cu alcool. Din nou, se adaugă puțină apă dezinfectantă într-un vas adânc. O periuță de dinți cu peri moi curăță delicat fiecare cută. Această metodă, care durează ceva timp, oferă rezultate foarte eficiente. Având în vedere că curățarea detaliată se face de două ori pe an, este posibil să curățați produsele fără frecare cu această metodă. 

Daca iti doresti modele de vaze elegante care sa aduca eleganta spatiilor tale de locuit, poti arunca o privire asupra modelelor cu design si culori frumoase de pe English Home. Pentru casa ta sau biroul tau in care iti petreci cea mai mare parte a timpului, nu te hotarasti asupra decorului tau fara sa te uiti la modelele atrăgătoare care iti atrag gustul.  

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: RO